smart Norge

Verdenspremiere på helt nye smart #3

Del
smart sin aller første coupé-formede SUV har offisiell verdenspremiere i Shanghai. Ved å dele den samme designfilosofien som smart #1, har Mercedes-Benz sitt globale designteam gitt den helt nye smart #3 et premium og sportslig utseende, både innvendig og utvendig. Bilen forventes på norske veier i løpet av første halvdel av 2024.
Verdenspremiere på helt nye smart #3
Verdenspremiere på helt nye smart #3

- Med den nye #3 viser smart sitt engasjement for å utvikle innovative kjøretøy som er tilpasset fremtidens urbane mobilitet. Både utvendig og innvendig design balanserer kombinasjonen av eleganse og moderne funksjonalitet. Vi er stolte av å kunne tilby en elbil som vil gi våre kunder en unik og følelsesmessig opplevelse bak rattet, samtidig som den er tilpasset dagens urbanitet, sier merkesjef Christian Siljan Halvorsen i smart Norge, hos Bertel O. Steen.

Vises for første gang under Auto Shanghai
smart har offisielt lansert #3 på en eksklusiv begivenhet under Auto Shanghai. Designet til smart #3 representerer en enda sportsligere tolkning av designfilosofien som er skapt eksklusivt av Mercedes-Benz sitt globale designteam. Med lanseringen av smart #3 forblir smart tro mot sin opprinnelige banebrytende visjon om å utforske de beste løsningene for fremtidig urban mobilitet.

Premium design både utvendig og innvendig
Designet til smart #3 er definert av sømløse glatte linjer og atletiske kurver, rettet mot å forbedre dens aerodynamiske ytelse. Resultatet er en følelsesmessig ikonisk bil. Designet fremheves ytterligere av en rekke detaljer. Foran er slanke CyberSparks LED-frontlykter paret med en distinktiv "hainese" og en bred A-formet grill. På sidene møtes det fremtredende tofargede taket med den glatte, kontinuerlige signaturlinjen, og skaper en elegant og sportslig silhuett.

På innsiden tar cockpiten opp den sportslige energien med sirkulære former gjennom en rolig og stilig arkitektur. Det skulpturerte dashbordet flyter sømløst inn i en høy konsoll som rommer instrumentpanelet og en 12,8 tommers skjerm.

Kombinasjonen av naturlig lys fra halo-taket og kunstig belysning fra den flerfargede Ambient Lighting, forsterker den luftige interiøratmosfæren ytterligere. Takket være en lengre akselavstand, tilbyr smart #3 et enda mer romslig interiør. Integrerte hodestøtter øker i tillegg komforten og understreker det sportslige interiørdesignet.

smart #3 komme i nye og spennende farger, inkludert en levende Photon Oransje metallic og et futuristisk Electric Blue matt eksteriør, i tillegg til en ny Vibrant Brown interiørvariant.

smart #3 vil bli presentert for det europeiske publikummet på IAA i september 2023, og har forventet lansering i de respektive europeiske markedene i første halvdel av 2024. Ytterligere detaljer om den nye smart #3 for det europeiske markedet vil komme på et senere tidspunkt.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Verdenspremiere på helt nye smart #3
Verdenspremiere på helt nye smart #3
Last ned bilde
Verdenspremiere på helt nye smart #3
Verdenspremiere på helt nye smart #3
Last ned bilde
Verdenspremiere på helt nye smart #3
Verdenspremiere på helt nye smart #3
Last ned bilde

Lenker

Om smart Norge

smart Norge
smart Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.smart.no/

Følg pressemeldinger fra smart Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra smart Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra smart Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye